Ultieme luxe aan de Atlantische kust bij Vila Foz in Porto

Porto, de tweede stad van Portugal, is bij uitstek geschikt voor een korte citytrip of als start van een roadtrip door Portugal.  De sfeer in Porto is heel authentiek. De azulejos (Portugese tegels), de kleurrijke huizen langs de Douro in de wijk Ribeira, de vele historische gebouwen, alles samen maakt het tot een unieke bestemming. Voor de boekliefhebbers: Livraria Lello! Erg toeristisch, maar echt een bezoek waard, deze unieke boekwinkel.
Uiteraard kun je in Porto genieten van de vele portwijnen die in de regio worden geproduceerd. Aan de overkant van de rivier de Douro, in Vila Nova de Gaia, vind je veel mooie wijnhuizen die je graag ontvangen voor een proeverij en rondleiding.  Neem in Gaia dan ook meteen een kijkje bij het nog jonge cultureel centrum WOW. Daar is voor iedereen iets leuks te vinden.

Vila Foz Hotel & Spa, aan de Atlantische kust én dichtbij de monding van Douro, heeft alles in huis om je intens te laten genieten tijdens je verblijf in Porto. Een oord van weldadige ontspanning en culinaire hoogstandjes in deze levendige stad. Voor Go Diferente-volgers is er een kortingscode: GODIF1

Spa

De basis van Vila Foz is de statige, oude villa. Hier word je gastvrij ontvangen en kun je genieten van beide restaurants, Vila Foz Restaurant (Michelinster) en Flor de Lis Restaurant.  Ook is er hier plaats voor de exclusieve suites en kamers.

Restaurant Vila Foz

Naast de villa staat de nieuwbouw. Hier vind je de uitgebreide spa voor je ultieme ontspanning en een flink aantal heerlijke nieuwe hotelkamers, voorzien van alles wat je je maar wensen kunt voor een fantastisch verblijf. Een bijzondere corridor vebindt de beide gebouwen, waardoor een mooie eenheid is ontstaan. Steek ’s avonds Av. de Montevideu over en raak betoverd door de prachtige zonsondergang. Laat je verwennen bij Vila Foz, en reserveer rechtstreeks met de kortingscode GODIF1